Start » Usluge » Konsalting, pomoć

Konsalting, pomoć

Updated: 07/03/2021.

Na ovom sajtu dajem kompletne informacije i uputstva. To znanje delim potpuno besplatno i ne planiram ga naplaćivati.

Pored toga (ili zahvaljujući tome), velik broj ljudi me zove telefonom, ili piše preko mejla, Vibera, Fejsbuka (i svih ostalih društvenih mreža). Na žalost, puno radim i ostaje mi veoma malo vremena. Svaki put kad zazvoni telefon, moram prekinuti ono što radim, uzeti telefon i javiti se.

Posla ima sve više. Još nikome nisam odbio dati savet i pomoć. Kako bi to bilo moguće raditi u buduće, moraćemo se svi zajedno organizovati. 


Kako dobiti besplatnu I/O Gremlin pomoć, ili savet?

Na raspolaganju vam stoji nekoliko načina:

  • Koristite pretragu sajta. Dobro je urađena (Gugl je pokreće) – samo unesite šta vas zanima. Većinu stvari sam već objasnio.
Pretraga I/O Gremlin sajta
Pretraga I/O Gremlin sajta

Vreme odgovora je oko nedelju dana – tj. kad stignem, redom: prvo odgovaram na prvo postavljena pitanja koja nisu odgovorena.

Ovo planiram da ostane uvek besplatno.


Hitno, odmah, ili danas za danas

Ima situacija koje su Vam hitne. Kada je pomoć potrebna “u realnom vremenu”, pružiću je preko bilo kojeg od gore navedenog “kanala”, kao i preko Facebook stranice/chat-a (direktan messenger link), ili pozivom na telefon +381628462452 (može i Viber, ili WhatsApp).

Pošto ovakva pomoć zahteva da prekinem šta god da radim, moram ograničiti vreme i “materijalno ga kompenzovati” da tako kažem.

Vreme za telefonske pozive je radnim danima od 9 do 20 časova (po srednjoevropskom vremenu – “CET”).

Očekivano vreme odgovora na hitna pitanja je u roku od 24 sata (najčešće u roku od desetak minuta, ako je u periodu između 9 i 20 časova).

Cena usluge je 15 evra (2000 dinara) za 30 minuta telefonskog poziva, ili dopisivanja (ako se koristi neki od servisa za slanje poruka). Cena za konsultacije na engleskom je 20 $ (ili 15 evra, odnosno 2.000 dinara – kako god je kome lakše za plaćanje).

Može se platiti preko PayPal-a (dopisati kontakt telefon u poruci ako se traži telefonska podrška), ili uplatom na tekući račun broj:

Primalac: Relja Novović
Fruškogorski Put, Sremska Kamenica
Tekući račun broj: 205-9001008673704-05
Poziv na broj: Vaš kontakt telefon, ili e-mail
/ Komercijalna banka

Treća opcija je preko moje Patreon strane, gde se nude različiti paketi usluga.

Dobiću podatak o uplati u roku od nekoliko minuta.

Drugim rečima: znanje, informacije i pomoć nudim i dajem besplatno, ali svoje vreme moram naplatiti(dok ne uvedemo globalno komunizam, pa da ceo dan popravljam bicikle, a ne mislim o računima i školarini). 🙂


Dogovor u vezi izrade, ili optimizacije sajta, hostinga i slično

Gore navedeno, naravno, ne važi za pozive koji služe da se dogovori izrada, optimizacija sajta, ili hosting. Za to možete slobodno nazvati na +381628462452, ili koristiti I/O Gremlin Facebook Messenger.

Email: moje ime (relja) @ ovaj domen (bikegremlin.com).

Share...