BikeGremlin pretraga...

Cene

Sve I/O Gremlin usluge prikazane su na stranici Usluge. Kliknite na one koje vas zanimaju i pogledajte cene.

Cene su date unapred. Bez skrivenih dodatnih troškova. Postoje skuplje kompanije. Takođe postoje i jeftinije. Sa zadovoljstvom ću preporučiti bilo koju od njih – ako mi date dovoljno informacija kako bih mogao znati kakva usluga je optimalan izbor za Vas (iako je konačan izbor i odgovornost za isti na vama – svi moji saveti su “najbolje što znam, na osnovu svog znanja i iskustva” – ništa više, ni manje od toga).

Za neke slučajeve, najbolje je uzeti jeftinu opciju (pristojnog kvaliteta) – u tom slučaju ću morati preporučiti drugu kompaniju, pošto moje cene nisu previše niske, zbog visokog kvaliteta usluge koji nudim (u smislu stabilnosti, pouzdanosti, bezbednosti i performansi).

Isto tako, za slučajeve koji su iznad mog nivoa znanja i iskustva, takođe ću preporučiti drugu (obično skuplju) kompaniju/uslugu. Zato što ne želim gubiti ničije vreme i zato što više volim sprečiti probleme pre nego što se pojave, da ne spominjem nemogućnost brzog rešavanja problema klijenta – kada me angažuje za to.

Za slučajeve u kojima mislim da su moje usluge optimalan izbor, nakon vaganja svih ostalih ponuda (u smislu cene i kvaliteta usluge) naspram potreba i prioriteta (potencijalnog) klijenta, rado ću preporučiti i ponuditi svoje usluge. Mislim da je poslovna saradnja dobra samo ako svi učesnici imaju korist od nje. Tako da im je svima bolje sa tom saradnjom, nego što bi bilo bez nje. Više volim da ne radim ništa, nego da radim nešto što nije dobro, nešto što me ne pokreće, ili za šta mislim da nije u korist saradnika / klijenata.

Ako Vam je potrebna pomoć, imate pitanja, ili želite ugovoriti moje usluge, pogledajte Konsalting stranicu – tamo je sve objašnjeno.

Skip to content